Profetie

8 mei 1994 Profetie van Chrispus Radman over Paulo Eggink bij diens doop

Broeder Paulo, de Heer spreekt tot je, dat Hij werkelijk je Vader is. Net zoals je beleden hebt dat Hij je Vader is, zo is Hij je Vader. En je hebt de beste Vader in de wereld. En jij bent Zijn zoon. Hij heeft je doen opstaan voor Zijn doel. Hij heeft je gewijd voor Zijn doel. De duivel had het plan je te doden, zelfs al toen je in je moeders baarmoeder was. De duivel heeft geprobeerd je leven te beëindigen toen je in je moeders baarmoeder was. Maar Ik, de Here God, heb je beschermd voor deze moord.

Maar Ik, de Here God, bracht je voort in deze wereld, omdat Ik een doel had. Ik kende je en Ik zal je wijden. Ook al zouden de mensen veel dingen zeggen over je achtergrond, Ik de Heer God kende je in je moeders baarmoeder en Ik heb je gewijd, zegt de Heer, en dat jij Mijn profeet zult zijn. Dat jij Mijn woorden zult spreken. Dat jij Mijn woord zult brengen op vele, vele plaatsen. Dat jij Mijn Woord krachtig zult brengen. Jij zult zeker een profeet zijn. Een profeet van Mijn stem. Jij zult geen compromissen sluiten. Je zult niet buigen. Je zult niet op je knieën gaan voor wat dan ook van deze wereld: Maar enkel voor de dingen die Ik van je verlang.

Ja, jij hebt naar Mij verlangd en je hebt gehunkerd naar Mij. Ja, Ik de Heer God ben daar geweest, waar jij gewandeld hebt. Op de plaatsen waar je heen bent gegaan. En Ik de Heer heb je beschermd, omdat Ik je Pappa ben. Ik ben werkelijk je Pappa. Dat is, waarom Ik je geroepen heb. Je hebt veel geestelijke pijn doorstaan. Je hebt veel lichamelijke pijn en verwerping doorstaan. Je hebt mensen doorstaan, die je vernederd hebben. Maar Ik de Heer was er en zag, dat je mogelijk verbroken zou zijn. Dat je veranderd zou zijn. Zoals Ik Mozes in de woestijn veranderde, zo veranderde Ik jou in de woestijn. Daarom zal de tijd komen, mijn zoon, dat je tijd van veranderen voorbij is. En de tijd zal komen, dat je zult opstaan naar de gelegenheid. Vandaag ben je in voorbereiding.

Vandaag ben je in gehoorzaam – vandaag zul je de leider volgen. De dag zal komen, dat Ik je zal doen opstaan als leider. En jij zult mijn Woord spreken van plaats tot plaats, zegt de Heer. En je zult het Woord van God brengen onder de natiën à Wees genezen, zegt de Heer; wees genezen. En weet: Je bent niet verworpen. Wees genezen en weet dat: Ik je niet verworpen heb. Ik heb je gewijd. Ik heb mijn bloed in je gelegd en Ik leg mijn werk in je. Ik leg mijn zalving in en op je, want je bent mijn dienaar. Je bent mijn zoon die Ik zal zenden. En als iemand zal zeggen waar je vandaan komt, dan mag je zeggen: Ik kom van de Vader, die mij gezonden heeft. Omdat Ik de Heer God ben, die je gezonden heeft.